Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Vita czy PS3 ?

ZibaCraft00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wybrał na twoim miejscu PS 3. PSV też dobra jednak to konsola przenośna i najlepiej kupić jak się często podróżuje. No chyba, że wolisz proste gierki. Sam zastanawiałem się nad PSV ale na razie kupuje PS 4. Poza tym na PS 3 możesz grać w rozbudowane gry typu Uncharted, InFamous itp. I PS 3 nie musisz ładować :D

Opublikowano

Psv jest to konsola przenośna jest naprawdę porządna lecz na twoim miejscu wybrał bym ps3 ponieważ jest więcej gier oraz lepszych :)  

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Tego się nie da porównać. W domu siedzisz to na PS vita nie opłaca się grać, ale jedziesz w podróż to PS3 nie weźmiesz i nie pograsz w samochodzie. Lepiej PS3 bo przecież wytrzymasz trochę bez grania i Vita nie potrzebne ;)

4zzt3n.png

Opublikowano

Lepiej PS3 bo przecież wytrzymasz trochę bez grania i Vita nie potrzebne ;)

Ja np. często wyjeżdżam na 2 tygodnie i wtedy PS Vita sprawdza się świetnie :P Jak jeszcze ma się wersję 3G z SIM lub zabierze smartfona z hotspotem to już całkowity wypas :D No i na PSV zagrasz w każdym miejscu w domu (na PS3 tylko przed TV). Jak się jeszcze ma PS4 to dochodzi do tego remote play i granie w gry z PS4 w na PSV ;) Bajka. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli masz dużo czasu i wolisz lepszą grafikę wybierz ps3. Jeżeli jednak często podróżujesz, zależy Ci tylko na tym, aby sobie zagrać w daną grę wybierz przenośną konsolę PsV. Ja jestem posiadaczem PS VITY i jestem zadowolony. Można pobrać darmowe aplikacje takie jak : YouTube, Facebook, Twitter i inne. Polecam

Opublikowano

Wybrałbym PS3 ponieważ  kosztuje praktycznie 600 zł PS3 12GB, dokładasz 150zł i masz dysk 500GB, a PSV w sklepach kosztuje ok. 700 zł w euro rtv więc 50 zł dokładasz i grasz w lepsze gry ;)

76561198061193691.png

Opublikowano

Oczywiście ze PS3 bym wybrał więcej i lepszych tytułów więcej ludzi ją posiada i ogólnie konsola jest bardzo dobra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...